ÜDVÖZLÜNK MINDEN KEDVES LÁTÓGATÓT A

KENNEL KLUB

OLDALÁN!

A KENNEL KLUB egy lehetőséget kíván biztosítani minden hazai kutya tenyésztő és igényes kutya tartó személynek, aki nagy odaadással gondozza, ápolja négylábú társait. A KENNEL KLUB munkatársai több mint 25 éves kutya sport múlttal rendelkezve tudják, hogy kutyáink életminősége és teljesítménye jelentősen befolyásolható a megfelelő takarmányozással. Manapság az is tény, hogy igazán jó minőségű kutya eledel beszerzése napról-napra nehezebb, és ami a talán a legfontosabb, egyre költségesebb. Nos ezek a szempontok vezérelték munkatársainkat, hogy ezeken a felmerült problémákon jelentős mértékben változtassanak. Az eledel gyártás fő problémái alapvetően a kellő JÓ MINŐSÉGŰ nyersanyagok beszerzése mellet a csomagolás, szállítás, raktározás, valamint a felesleges kereskedelmi lépcsők kiiktatása és még sorolhatnánk. Sajnálatos módon ezek a költségek sok esetben meghaladhatják a termékdíj kétszeresét is!

Nos mindezeket figyelembe véve dolgoztunk ki tapasztalataink és ötleteink segítségével olyan módszereket, amelyeknek köszönhetően minden részletre kiterjedő GAZDASÁGI MEGTAKARÍTÁST biztosíthatunk. Minden olyan tenyésztőnek és igényes kutyatartónak örömére, akik kímélni kívánják magukat és pénztárcáikat a felesleges kiadásoktól. Így több kutya esetében a megtakarítás havi szintje jelentősen emelkedni fog, melyet a beszerzésre fordított útiköltség, valamint az árú végösszegének együttese eredményez. Ez persze nem jöhetett volna létre, ha nincsenek mögöttünk kellő erősségű vállalatok, azok összefogása, akik megértik és segítik a közös célt.

MEGKÖTÉS NÉLKÜL KLUBTAGUNK LEHET MINDEN OLYAN SZEMÉLY, AKI RENDSZERESEN IGÉNYBE VESZI SZOLGÁLTATÁSAINKAT. EZÉRT CSERÉBEN MI OLYAN ÁRUT SZÁLLÍTUNK MEGRENDELÉSEKOR A LEGKEDVEZŐBB ÁRON, AMELYET GARANTÁLTAN CSAK KIZÁRÓLAGOSAN NÁLUNK KAPHAT MEG. Vannak igaz kivételek, de ezek pótolhatatlan minőségüknek, világhírnevüknek köszönhetően kerülhettek fel választékaink közé. Így a BRIT ÉS A PREMIER PROFESSIONAL! Reméljük meg lesz elégedve termékeinkkel! Természetesen a továbbiakban és minden problémával állunk szolgálatára, figyelje HP oldalunkat, mert folyamatosan bővítjük termékskáláinkat, valamint akciós termékeinkről értesítést küldünk törzsvásárlóinknak elektronikus úton is.

Segítünk ÖNNEK, HOGY KEDVENCEI GONDTALANUL ÉLJENEK EGÉSZSÉGBEN.


KENNEL KLUB TEAM